At få nogle perspektiv på din unddragelse vaner

Det er helt naturligt for mennesket at undgå ubehag. Vores hjerner er koblet på den måde. Uden at tænke over det, vil vi styrter i fra koldt. Selvfølgelig! Uden virkelig tænker over det, vi vil styre uden om nogen vi ikke kan især godt lide. Selvfølgelig! Uden at tænke over det, vil vi omgå ___ afsnit af tabellen buffet. Selvfølgelig! Det er afsnittet spinat!

Og uden virkelig tænker meget om det, vil vi ofte undgå hele aspekter af vores finansielle liv. I årenes løb har jeg mødt mange mennesker, der klart vil økonomisk frihed, men på samme tid, ikke ønsker noget at gøre med penge! Og så det bliver vigtigt for dem at se, hvordan det var de har været at undgå penge i deres liv. Mindst bliver det vigtigt, hvis de virkelig ønsker ‘financial freedom’.

Undgår du tænker eller beskæftiger sig med nogen af de følgende ting i forbindelse med penge? (Hvis du stoppe læser denne artikel nu, kan det være en anelse!)

din økonomiske situation generelt (hvor du er på.)

dine investeringer

din cash flow (måned til måned penge forvaltning)

din gæld

din ejendom planlægning (forsikring situation)

din skattemæssige situation

dit forbrug

din økonomiske situation som det vedrører din ægtefælle

Hvis du er at undgå nogen af disse områder, er det sandsynligvis fordi tanken om dem gør dig ubehageligt i nogle måde. Desværre, undgåelse gør det “gå væk”. I virkeligheden, gør undgåelse ofte tingene meget værre, så alt du gør er at placere en større byrde på ‘din fremtidige selv’.

Forskere, et sted, bør arbejde på en måde at placere fremtidige byrder på “anden person” i stedet for vores fremtidige udgaver. (Ingen ord på det endnu, desværre). Hvad vi undgå i dag stadig tendens til at dukke op senere i livet. Hvis vi ikke er opmærksomme på vores finanser, vil det vise i fremtiden. Hvis vi reoler op gæld i dag, vil det komme hjem til roost i fremtiden. Hvis vi ikke laver ordentlig ejendom planlægning, vil nogen få det i næsen i fremtiden. Disse ting går ikke væk, fordi vi er pre besat med vores snørebånd.

Men Sikke en forskel en lille opmærksomhed gør! For at være på anden siden af den undgåede problem, har vel vidende, det taget sig af. At vide, vi nu støt vores nettoformue i stedet for at gå i hullet. At kende vores familie er taget sig af, hvis vi dør. At vide, vi vil åbne en gave i form af besparelser i fremtiden, ikke en gave af gæld. At vide det var virkelig ikke så skræmmende, når vi vendt vores opmærksomhed til det og behandlet det står på.

Det første skridt til at styre de finansielle spørgsmål vi er at undgå, er imidlertid at vide, hvad det er vi er at undgå. ‘Hvorfor’ noget ikke så meget. Det er fordi det er ubehageligt. Nå, hvad så! Dette ubehag vil være midlertidig, og på anden siden af det er en ægte komfortzone. ÆGTE komfortzone for at vide ting er blevet behandlet, snarere end FANTASY comfort zone konstrueret af unddragelse og benægtelse.

Det er en fantastisk følelse at vide, det er virkelig taget hånd om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *