Konkurs Tips og nyttige alternativer

Før du indsender konkurs, er det en god ide at undersøge andre alternativer, hvis det overhovedet er muligt. Nye konkurslovgivning gør det vanskeligere at fil end det plejede at være.
Hvorfor fordoblet indgive konkursbegæring?
I perioden fra 1994 til 2004 er indgive konkursbegæring fordoblet. Konkurs indgivelse har spundet ud af kontrol med forbrugere er målrettet med let kredit. Dette er blevet en væsentlig årsag til konkurssager.
Nye konkurslovgivning?
Der er nu en ny lov om konkurs, der blev vedtaget kaldet “Konkurs misbrug forebyggelse og Consumer Protection Act”. Folk kæmper for at betale deres kredit gæld vil nu til at beskæftige sig med denne nye konkurslovgivning.
Konkurs kan bo på din kredit rapport For 10 år
Indgive konkursbegæring kan være på din kredit for op til et årti. Det er en god idé at undersøge alternativer til konkurs. Købe noget på kredit kan være en reel udfordring for mange år efter du filen konkurs.
Alternativer til arkivering konkurs
At kontakte kreditorer er et alternativ til konkurs. I stedet for at indgive konkursbegæring træne du betalingsmuligheder med dine kreditorer. I mange tilfælde er de meget villige til at arbejde sammen med dig. Det er en fordel at holde dig som kunde. Kreditorerne ved alternativer for konkurs vil bringe dem mere overskud, hvis du ikke indgive konkursbegæring.
Få en konsolidering af gælden lån er et godt alternativ til konkurs. Finansielle tjenesteydelser kan kombinere alle din gæld til et lån betaling hver måned. En konsolidering af lån som et alternativ til konkurs, kan hjælpe afbetale gæld. For konkurs konsolidering lån, kan du shoppe online til de bedste vilkår og priser. Långivere er meget konkurrencedygtige til at tjene din virksomhed online.
Du kan også overveje en gæld træning for konkurs alternativer. Med en gæld træning, en advokat kontakter dine kreditorer og gør ordninger. I de fleste tilfælde vil de månedlige betalinger være mindre end hvis kredit-konto blev afviklet i fuld. I nogle tilfælde ønsker de udbetaling fuld, men over en længere periode end oprindelig anført på kreditaftalen.
Konkurs alternativer er en god idé at overveje, før du styrter ud til fil konkursbegæring. Hvis du kigger ind i nogle af disse alternativer, vil i det mindste du vide, du forsøgte dit bedste for at undgå konkurs. Under konkursbehandling på din kredit rapport for 10 år kan være lang tid.
Sådan finder du en konkurs advokat?
Hvis du har besluttet, der ikke er noget alternativ til at indgive bankrupty, du kan spørge dig selv, “hvordan kan jeg finde en god konkurs advokat? Den bedste måde at finde en god konkurs advokat er gennem henvisninger. Familiemedlemmer og venner, der indgivet konkursbegæring i fortiden kan henvise dig til en god konkurs advokat. De gule sider i en telefonbog er et andet godt sted at finde velrenommerede konkurs advokater. En anden uvurderlig sted at finde en god konkurs advokat og tjenester på internettet. Når du søger efter en advokat, forsøge at finde en advokat, der omhandler din type af konkurs. Du kan få gratis rådgivning med det første møde.
Opleves lov virksomheder konkurs advokat?
Finde ud af, hvis din konkurs sag er lige for loven virksomheder advokat. Har konkurs advokat håndteret lignende tilfælde i fortiden? Tage tid til at kigge over alternativer til konkurs med din advokat. Der kan være en vej ud af konkurs. En god konkurs advokat kan give dig gratis rådgivning om hvad kapitel konkurs bør du indsende. Konkurs advokater skal du udfylde en konkurs evaluering at se, hvad der er rigtigt for din gæld og finansielle situation. For at spare dig selv fra spildtid og frustration, drøfte i detaljer, muligheder til rådighed for dig med dit konkurs advokat.
Hvilke oplysninger skal jeg For en konkurs advokat?
Med dit første besøg er det vigtigt at bringe alt, hvad du kan på den første høring. Du vil have en liste over samtlige kreditorer og hvor meget du skylder for din konkurs advokat til at overveje. Dette omfatter enhver forsikring, lægeregninger, auto lån, skatter, studielån og eventuelle personlige lån. Din konkurs advokat kan give dig de råd, du har brug for med denne vigtige oplysninger. Dette vil gøre indgivelse processen nemmere, hvis du beslutter at indgive konkursbegæring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *