Som IRA er bedst For dig?

En Ira er en af de største måder at spare på afgifter i øjeblikket og akkumulere penge for fremtiden.

For personer, vil tre typer af IRAS normalt komme under overvejelse.

Den traditionelle eller regelmæssig IRA

Uddannelse IRA

Roth IRA

Uddannelse IRA kaldes nu Coverdell uddannelse opsparingskonto (ESA).

Uddannelse IRAs lader dig gemme for kvalificeret højere uddannelsesmæssige udgifter for en støttemodtager. Forældre og værger er tilladt at gøre fradragsberettiget bidrag til uddannelse IRA for et barn under 18 år.

Bidrag er tilladt før modtageren dreje 18, og bidrag må ikke overstige $2.000 pr. støttemodtager pr. år.

Bidrag med efter skat dollars. Der er ikke fradrag for bidrag. Udbetalinger, men er skatte Рog straffen-fri n̴r overholde visse regler.

Den traditionelle IRA gør det muligt at bidrage med et beløb og tage en nuværende fradrag for bidrag. Tilbagetrækning minimumsbeløb skal begynde på en vis alder og alle hævninger er afgiftspligtige efter den gældende sats når hævninger foretages. Den største fordel er, at enhver vækst eller gevinster forbliver fri for beskatning op til afhentningsstedet. Dermed ville du få skattefri ophobning.

Roth IRA er mÃ¥ske den enkleste – og potentielt mest effektive – beskyttede konto tilgængelig.

Roth IRA har en forskellig fra alle andre IRA skattestruktur: bidrag er efter skat (ingen fradrag er tilgængelige), men væksten er skattefrit; OG når du lægger dine penge i du aldrig betale skat igen.

Desuden, i modsætning til en regelmæssig IRA kræver en Roth IRA ikke at du begynder at trække midler i en alder af 70½ eller enhver anden tid.

Det er mere fleksibel…

Da du allerede har betalt skatter op foran, er der ingen minimum distribution krav og da tilbagekøb ikke præsentationspligtigt indkomst, de vil ikke påvirke din justeret bruttoindkomst under pensionering.

Der er særlige teknikker og strategier i oprettelse og administration af enhver IRA, der skaber nogle store fordele for den rette person under de rette omstændigheder.

Hvis du nogensinde har været vellykket, investere i andre ting end aktier og obligationer, har du sandsynligvis ønsket, at disse investeringer kunne være inkluderet i din IRA, 401 (k) eller andre skatte-udskudte pensionsordninger.

Utroligt at de fleste mennesker er det muligt at have pensionering dollars i køretøjer såsom:

Fast ejendom

Begrænset ansvar selskaber,

Privat lager tilbud,

Trust gerninger,

Pant noter,

Leasing og leasing muligheder,

Joint Ventures,

US Treasury guld og sølv mønter,

Gold Bullion og mange andre.

Mens nogle investorer er indviet til ovenstående oplysninger, er de fleste mennesker bare clueless, at de har en masse flere muligheder for at investere end hvad deres Wall Street Journal fortæller dem.

Hvis du er interesseret i at udforske, hvad din finansielle rådgiver ved, at du ikke, herunder hvor de sætter deres penge for strategiske afkast og investeringer, kan du tjekke min gratis site på IRAs på

Flere oplysninger om disse strategier er ogsÃ¥ præsenteret i min nye bog, “Videnskabelig rigdom strategier.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *